rosaopreis.reismee.nl

Werken in Mordor!

Hallo iedereen!

Ik heb werk gevonden in het Tongariro National Park! =D Dit is een van de mooiste national parks in Nieuw Zeeland met twee vulkanen en prachtige wandelingen.
Het plan was eerst om in Auckland werk te gaan zoeken, maar ik had nu eigenlijk alweer genoeg van de stad. Ik ben toen naar mijn organisatie gegaan om te vragen of er in de buurt een baantje te vinden was en zij verwezen mij naar dit baantje. Ik heb toen gelijk gebelt en ben aangenomen!
Ik ga werken als schoonmaakster in een hostel. Vanaf de 26e van oktober gaat de receptioniste weg en dan mag ik haar baantje overnemen. Het is een 'work for accomodation' baan, dus dat betekent dat ik werk voor mijn eten en onderdak. Maar als ik als receptioniste aan de slag ga, krijg ik ook nog een salaris van $12 per uur (ongeveer 6 euro). Ik heb er echt superveel zin in! Hoe lang ik er ga blijven dat weet ik nog niet, maar waarschijnlijk wordt het tussen de 1 en 2 maanden.

In Auckland zit ik nu in een nieuw hostel. 'City Groove Backpackers' heet het. Ik ben nu dus ook verwijderd van de nederlandse groep. Maar we hebben afgesproken dat we wel contact gaan houden over de mail. Ook wil iedereen rond oud&nieuw in Wellington zijn, dus waarschijnlijk gaan we daar afspreken.

Het nieuwe hostel is erg gezellig. Er hangt een gezellige sfeer en er zijn alleen maar alternatieve mensen. Het weer in Auckland is ook heerlijk! Het zonnetje schijnt lekker en het is rond de 18 graden denk ik.
Zondag tijdens de coast to coast wandeling was ik me vergeten in te smeren en toen ben ik zelfs erg verbrand!

Ik heb nu ook informatie over hoe jullie mij kunnen bereiken.
Als je mij een brief wilt sturen dan kun je dit doen naar:

Rosa Kuipers
c/o IEP
PO Box 1786
Shortland Street
Auckland 1000
New Zealand

Ik heb nu ook een Nieuw Zeelands mobielnummer. Dit is:
00642102476832

Ook kun je me nog gewoon bereiken op mijn oude nummer. Maar stuur daar alleen smsjes naar toe, want het de Nieuw Zeelandse simkaart heb ik vanaf nu standaard in mijn mobiel zitten.

Ik heb ook weer nieuwe foto's geplaatst!

Dikke kus!
Rosa