rosaopreis.reismee.nl

Laatste avontuur!

Hee allemaal!
Mechteld en ik zijn nu al een week op ons WWOOFadres en het is hier superluxe!
We hebben ons eigen huisje, er is hier een zwembad, elke dag gratis mango-ijsjes en qua eten mogen we kopen wat we willen en de hosts betalen alles aan ons terug. In ruil daarvoor werken we 3,5 uur per dag in het holidaypark. Maandag gaan ze weer open en voor die tijd moet alles er dus wat mooi uitzien. Het holidaypark is echt heel mooi en tropisch! Ook zijn er veel dieren te zien. Ze hebben hier zoetwatercrocodillen, die mechteld gister heeft gevoerd (ik niet, kippennekken...), veel mooie vogels, grote vleermuizen, pauwen, groooote enge spinnen en heel veel walibies! Vooral 's ochtends zie je er wel 30 rondhupsen. Het werk is vrij makkelijk en we mogen het rustig aandoen, maar dat wil je ook wel want het is hier elke dag wel 35 graden en het is nog het natseizoen. Dat betekent dat het hier superbenauwd is en we lopen hier elke dag rond in onze onderbroeken, meer wil je ook niet aan! Er zijn nog 5 andere WWOOFers, allemaal duits, en met hen is het ook gezellig.
We hebben hier naast het werken nog niet zo veel gedaan, maar een beetje relaxen is ook heel fijn! We willen nog wel naar het territory wildlife park en het lichfield NP. We kunnen een auto lenen van de hosts en al de andere WWOOFers kunnen rijden, dus dat komt volgende week allemaal. Vanavond gaan we in ieder geval naar de pub!
Over 1,5 weekje kom ik alweer thuis, heel gek idee! Maar daar heb ik wel zin in hoor. Ik heb alleen geen zin aan het temperatuurverschil van 20 graden... Mechteld vertelde me dat jullie daar laatst al superblij waren met 10 graden!

Tot snel allemaal!
Kus,