Naar oz!
15 mrt. 2010
vanuit
G'day allemaal!
Morgen ga ik dan eindelijk naar Australie!
Om 15:20 vertrekt mijn vliegtuig vanaf Christchurch naar Sydney en dan vlieg ik om 18:00 door naar Brisbane. Ik heb er echt zin in.
Hoewel er nog van alles te ontdekken is hier in NZ, vind ik het prima om hier weg te gaan. Dat komt ook wel omdat ik weet dat ik nu wegga, maar ik vind het eigenlijk niet erg en ben hier wel klaar. In Brisbane blijf ik 2 nachtjes slapen en dan ga ik op donderdag naar mijn WWOOFadres, waar ik ongeveer 2 weken zal blijven. Dan vlieg ik naar Darwin om met Mechteld te WWOOFen!
Afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Akaroa. Dat is een klein frans plaatsje op de peninsula onder Christchurch. Het is er heel erg mooi met mooi weer, alleen had ik dat alleen maar op de eerste en laatste dag... Verder heeft het er alleen maar geregent en was het er koud. Ik ben dus niet zo veel buiten geweest en zat veel binnen een boekje te lezen. Gelukkig zat ik in een gezellig knalroze backpackers. Op de dag dat het eindelijk wel mooi weer was, heb ik geprobeerd te fietsen. Alleen zijn de wegen in Akaroa zo stijl dat het meer lopend de heuvels op was. Naar beneden met de fiets was natuurlijk wel heel leuk! Een probleem was wel dat degene die boven mij sliep verschrikkelijk snurkte elke nacht... Echt zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt! Ik heb het bunkbed heen en weer geschud, keihard 'niet snurken!!' geroepen en met mijn voeten tegen zijn matras geschopt, maar echt niks hielp. Hij snurkte gewoon keihard door. Hopelijk kan ik vannacht beter slapen, alleen slaap ik nu in een dormitory met 38 bedden! Echt superveel. Het is er dus erg warm en verstikkend en ik vind het echt te veel mensen op 1 kamer. Maar goed.
Wel leuk, ik heb van al mijn vrienden hier goed afscheid kunnen nemen. Van Marina had ik al lang geleden in Marahau afscheid genomen, maar toen ik in Wanaka was, waren Robin & Mathias er ook. En op de ochtend dat ik wegging, kwam ik Michael (zonder Florian want ze waren even gesplit) tegen. En hier in Christchurch zit de hele Okitu-groep!
Ik heb ook nieuws. Ik kom eerder terug naar huis.
In plaats van op 15 (was het geloof ik?) mei, kom ik op 21 april weer terug in Nederland. Ik heb namelijk geen geld meer en ik ben afgelopen maand erg reismoe geworden. Na 6 maanden reizen heb ik het wel gehad en ik heb heimwee. Ik heb erg zin om weer lekker terug naar huis te gaan en jullie allemaal weer te zien!
Rosa
Morgen ga ik dan eindelijk naar Australie!
Ik heb ook nieuws. Ik kom eerder terug naar huis.
Rosa
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}